Vysočina všemi smysly

Nové připravované propagační video Údolí Svratky nese podtitul "Vysočina všemi smysly". Udržitelný turistický ruch a návratová turistika jsou dlouhodobým cílem Údolí Svratky. Abychom s našimi projekty byli vidět, rozhodli jsme se vytvořit profesionální a vizuálně originální spot, který půjde v drobných mutacích využívat v online reklamním prostoru, na akcích, veletrzích, na recepcích hotelů či v informačních centrech.

Old & Rich Production

Pro realizaci našeho záměru jsme oslovili několik kreativců z databáze Ministerstva kultury. Zájem natáčet originální promo video na Vysočině projevila většina z nich a tak jsme vybírali tvůrce na základě referencí a návrhu scénáře, který nejlépe souzněl s naší představou. V údolí Svratky a v oblasti turistického ruchu působíme již mnoho let, představu o atraktivních záběrech tedy máme až příliš zformovanou. Setkání s kreativními tvůrci je proto vždy "občerstvující" a přináší nový pohled i na běžné věci. Kluci z OLDRICH COMPANY nám "sedli", pro dobrý záběr udělají cokoliv, klidně mrznou v ledové řece, visí na skále nebo vylezou na komín. Můžete se tedy těšit i na skvělé outdoorové záběry. 

Podpora EU

Realizace projektu "Propagační video pro Údolí Svratky a.s." - registrační číslo 0380000480 - zaměřeného na udržitelný turistický ruch a návratovou turistiku je spolufinancovaný Evropskou unií - Next Generation EU. 

Děkujeme za podporu!

Zpět na přehled

Nahoru